14.08.2021, 18:02

Названо 5 найбільш недооцінених старих авто: обов'язково варто звернути увагу (фото)

авто

Деякі автомобілі відразу приваблюють покупців і розходяться дуже швидко. Зокрема, цьому сприяє симпатичний дизайн та якісь незначні "фішки", які можуть здаватися цікавими. Але є й інша категорія авто - над ними ніби нависла карма і мало хто наважується мати з ними справу. А даремно.

Час Пік, посилаючись на інформацію ЗМІ, розповість про п'ятірку найбільш недооцінених авто на українському вторинному ринку, до яких слід уважніше придивитися, адже головне - не тільки приємний екстер'єр, а надійність.

1. Citroen C4

Citroen C4 здатний проїхати без серйозних поломок до 250-300 тисяч кілометрів. Якщо, звичайно, цілеспрямовано не намагатися угробити машину. Гідну комплектацію з АКПП можна знайти на вторинному ринку приблизно за 5 тисяч доларів. Примітно, що авто в Україні не користується великим попитом, тому є шанс купити екземпляр з мінімальним пробігом.

2. Opel Mokka

З якихось причин народна любов обійшла стороною Opel Mokka. І це дивно, адже "живучість" авто дуже висока - воно може подолати 200 і більше тисяч км без ремонту. Єдина проблема, про яку згадують в ЗМІ, - модуль запалювання, який доведеться міняти, якщо не стежити за якістю палива.

3. Nissan Tiida

Ця модель практично не ламається, якщо грамотно її експлуатувати (стежити за рівнем рідини та масла). Увагу можна звернути на третю генерацію моделі.

4. Suzuki Grand Vitara

Авто з силовим агрегатом на 2,4 літра, хорошою АКПП та надійною клімат-системою також не користується особливим попитом. Як правило, на "вторинці" такі авто продаються з маленьким пробігом і в адекватному стані за цінами трохи нижче ринкових.

5. Subaru Tribeca

Цей Subaru оснащений витривалим двигуном на 3,6 літра потужністю 258 "конячок", має відмінну шкіру в салоні, надійну АКПП та здатність "перетравлювати" 95 бензин з будь-яких заправок, що вкрай зручно для українських водіїв. Проблема, яка може про себе дати знати з часом, - це модулі запалювання.

Читайте також: "Запорожець" і старий трактор з'єднали в одне авто: результат вражає (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: