19.08.2021, 14:02

"Труселя стрьомні!": Ані Лорак здивувала фанатів дивним вбранням на концерті в Одесі

Ани Лорак

Популярна співачка Ані Лорак, яка вже багато років будує кар'єру в Росії, вперше за 7 років дала концерт в Україні. Фанати розкупили всі квитки, на концерті був повний аншлаг. Однак, багатьом шанувальникам зірки дуже не сподобався один з нарядів співачки.

Виступ зірки відбувся в одеському клубі "Ітака" 16 та 17 серпня. Незважаючи на хвилю хейта й негативну реакцію соцмережах, концерт Ані Лорак відбувся без провокацій при повному аншлагу, повідомляє Час Пік.

Виступ тривав півтори години. Лорак співала в основному російськомовні хіти. З українських були "Розкажи", "Мрій про мене, мрій", "Без тебе".

“Ми з вами були єдиним цілим. Так звучить любов... Спасибі всім за ці незабутні емоції!",- написала Лорак в Instagram.

За півторагодинний концерт Лорак змінила три костюми. Один з них запам'ятався глядачам найбільше й викликав жорстку критику. Наряд складався з високих білих трусів та бюстгальтера, які було прикрашено стразами.

"Доросла жінка в трусах на сцені", "Трусиля стрьомні", "Ось взагалі не красиво в трусах", "Не надягайте більше ці рейтузи... будь ласка", "Білий костюм жахливий", "Танці в трусах з високою посадкою... Жесть, ну що за вбрання в моді...", "Білий костюм не дуже... Кароліна неземної краси жінка! Але білі труси як підгузник, негарно", - пишуть фоловери співачки в коментарях.

Варто відзначити, що виступ зібрав й чимало захоплених коментарів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк