21.08.2021, 18:01

Анджеліна Джолі завела сторінку в Instagram і зробила першу публікацію

джоли

Американська актриса Анджеліна Джолі, яка також є послом ООН, вперше завела сторінку в Instagram.

Вона приєдналася до соціальної мережі, щоб підтримати жителів Афганістану після захоплення країни талібами, передає Час Пік.

Перша (і поки єдина) публікація демонструє лист афганської дівчинки-підлітка, в якому вона розповідає про зміни в країні після приходу талібів. Крім того, Джолі згадала, як зустрічалася з афганськими біженцями за два тижні до терористичних актів 11 вересня 2001 року.

"Я була на кордоні з Афганістаном за два тижні до 11 вересня, де я зустріла афганських біженців, які втекли від талібів. Це було двадцять років тому. Сумно спостерігати, як афганці знову змушені покинути свої будинки через страх та невпевненість, що охопив їхню країну. Витратити так багато часу і грошей, пролити кров і втратити життя тільки заради цього - це майже неможливо зрозуміти. Спостерігати протягом десятиліть, як з афганськими біженцями - одними з найбільш здібних людей у світі - поводяться як з тягарем, також огидно", - написала актриса.

Вона зазначила, що буде шукати способи, щоб допомогти жителям Афганістану, і висловила надію на те, що до неї приєднаються інші люди.

Варто відзначити, що за короткий час на її аккаунт підписалися понад 5 млн користувачів соцмережі.

Читайте також: Великобританія заявила про можливу співпрацю з "Талібаном" у разі необхідності

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк