24.08.2021, 08:58

Криві ноги, зламані вуха або зайва вага: Недоліки в зовнішності, які обожнюють в різних країнах

интересные факты

Ви комплексуєте, вважаючи, що у вас криві ноги та купуєте купу дорогих кремів, щоб прибрати мішки під очима. Ви платите стоматологу, щоб прибрати щілину між зубами та робите пластичну операцію, щоб підправити криві вуха. Але ж ви навіть не здогадуєтеся, що ці недоліки в зовнішності десь у світі вважаються ознаками краси.

Є недоліки в зовнішності людини, які просто обожнюють в різних країнах. Час Пік розповість про деякі еталони краси, які безсумнівно викличуть подив.

Мішки під очима (Південна Корея)

Поки жінки в усьому світі намагаються позбутися від мішків під очима, південнокорейські дівчата мріють обзавестися цією деталлю в зовнішності.

У Кореї набирає силу модна тенденція під назвою Aegyo Sal. Кореянки вважають, що мішки під очима додають обличчю привабливість, а погляд стає завзятим й юним.

Одні роблять спеціальний макіяж, що імітує легку припухлість, інші відправляються до пластичних хірургів, які закачують під нижню повіку спеціальну сироватку.

интересные факты

Криві ноги (Японія)

В Японії криві жіночі ноги - не привід для смутку. Безліч дівчат з нерівними ногами не комплексують, вважаючи цю деталь в зовнішності привабливою, що надає вигляду особливу невинність та жіночність.

Багато японок навіть намагаються підкреслити форму своїх ніг, нарочито розсовуючи п'яти під час стояння.

Раніше для японок було важливо освоїти традиційну посадку в позі сейдза. Для цього потрібно було покласти гомілки на підлогу, розгорнути догори стопи й пальці ніг, а сідниці розмістити на п'ятах. Жінки, щодня по багато годин сиділи в такій позі, з часом неминуче стикалися з викривленням ніг.

интересные факты

Щілина між зубами (Великобританія)

У Британії щербинка між передніми зубами є родзинкою. Місцеві жителі пояснюють це тим, що взагалі в країні не зациклені на ідеальній рівності зубів і звертають увагу тільки на їх чистоту.

Тут не рідкість, коли жінки звертаються до ортодонта, щоб зробити рівну симетричну діастему (саме так по-науковому називається ця щілинка між передніми зубами).

интересные факты

Зламані вуха (Дагестан)

Зламані вуха - невід'ємна частина образу професійного борця. Це не дуже красиво, але боротьба - чоловічий спорт, там таке трапляється.

У Дагестані деякі ламають вуха спеціально, саме заради зовнішнього косметичного ефекту. Там стало модним штучно створювати собі цю травму. Вважається, що ця деталь додає чоловікові брутальності.

интересные факты

Моноброви (Таджикистан)

Зрощені брови популярні далеко не скрізь. Країною, де моноброви вважають ознакою привабливості як для чоловіків, так і для жінок, є Таджикистан.

Дійсно, зрощені брови на переніссі в Таджикистані, це ознака краси у дівчат. У разі дівчат це вважається натяком на чистоту й непорочність, а в разі хлопців є символом мужності.

Дівчата, яких природа не наділила такою особливістю, використовують м'який контурний олівець і фарбують брови так, щоб вони стали здаватися зрощеними.

интересные факты

Повнота (Мавританія)

У Мавританії худі жінки приречені на самотність, а у товстушок немає відбою від потенційних женихів. Тут жінки з зайвими кілограмами вважаються привабливими.

Вага тут ознака достатку, тому вона не тільки допомагає жінкам привертати увагу протилежної статі, але і дає шанс зайняти високе положення в суспільстві. Дівчаток з дитинства починають годувати жирними та борошняними стравами, щоб допомогти їм створити "фігуру мрії".

интересные факты

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк