01.09.2021, 14:38

"Спалив всю контору": Кіркоров випадково показав, як Ані Лорак виглядає без фотошопу

Ани Лорак

Ні для кого не секрет, що артисти часто прикрашають свою зовнішність, перш ніж опублікувати знімки у мережі. Одне з останніх фото, яким поділилася співачка Ані Лорак стало приводом для насмішок з боку хейтерів співачки.

Ані Лорак поділилася знімком, зробленим на світському вечорі музичного фестивалю "Нова хвиля". Вона сфотографувалися разом з Філіпом Кіркоровим. Поп-король також поспішив опублікувати цей знімок, чим буквально "підставив" співачку, повідомляє Час Пік.

Справа в тому, що він виклав знімок без будь-якого ретушування, показавши, як насправді виглядає співачка. А ось Ані Лорак вирішила себе трохи "поліпшити". чим і викликала глузування хейтеров.

Співачка прибрала на фото зайву вагу, витягнула шию, зробила обличчя худішим, а шкіру більш засмаглою.

Киркоров, Лорак

"Філіп спалив всю контору. Хоча і так завжди було зрозуміло, що вона себе фотошопить", "Знайти десять відмінностей?", "Знайди десять кілограм відмінностей", "До вечері та після", - написали підписники під постом спільноти "Двач" в Twitter.

Мабуть, Кіркоров вирішив, що Ані Лорак завжди виглядає чудово. Втім, такої ж думки дотримується велика армія шанувальників співачки.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк