03.09.2021, 20:38

"Розсекретила": Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала рідкісні фото сина

Анна Кошмал

Молода актриса Анна Кошмал швидко стала популярною й затребуваною після виходу на екрани комедійного серіалу "Свати". Вона успішна в роботі та щаслива у житті, тільки ось своє особисте життя вважає за краще приховувати від сторонніх очей.

Актриса Анна Кошмал здобула популярність завдяки ролі Жені Ковальової у серіалі "Свати". У неї велика армія шанувальників, які пильно стежать за її творчістю та особистим життям. Тільки от актриса рідко публікує сімейні фото та вважає за краще не афішувати своє особисте життя, повідомляє Час Пік.

Глядачі полюбили актрису за образ неспокійної й навіженої дівчинки-підлітка. За цю роль актриса була двічі номінована на українську телевізійну премію "Телетріумф".

Шанувальники уважно стежать за життям актриси. Відомо, що у неї є сім'я - чоловік та син, яких вона приховує від широкої публіки.

Анна Кошмал

Чоловіка Анни Кошмал звуть Іван, вони одружилися у 2019 році, проживши тривалий час в цивільному шлюбі. Особистість чоловіка знаменитість тримає в таємниці. Відомо, що він не має відношення до кіно і займається підприємництвом. Залишатися інкогніто - це його бажання.

У пари народився син, якого вони назвали Мішею.

Анна Кошмал

На сторінці актриси в Instagram рідко можна побачити сімейні фото. А на тих, що публікуються, неможливо побачити, як виглядають чоловік та син артистки.

Але цього разу Анна вирішила зробити виняток. Актриса поділилася рідкісними кадрами з сином, якого намагається не показувати в соцмережах.

Анна Кошмал Анна Кошмал Анна Кошмал

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк