05.09.2021, 10:02

"Просто не впізнати!": У Мережу потрапили рідкісні знімки Ірини Аллегрової без макіяжу та перуки

Ирина Аллегрова

Виконавицю хіта "Шалена імператриця" співачку Ірину Аллегрову шанувальники звикли бачити в образі блондинки, з яскравим макіяжем та в бездоганних нарядах. Архівне фото, на якому співачка відображена без перуки та макіяжу, спантеличило фоловерів.

На фан-сторінці Ірини Аллегрової в Instagram з'явилося рідкісне фото співачки. На знімку вона відображена практично без макіяжу та звичного перуки.

Рідкісним кадром поділився друг співачки Олександр Богданович, який стверджує, що знімок зроблено в Майамі. Коли було зроблено фото - не відомо.

Фотографія потрапила в Мережу ще в травні минулого року, але тільки зараз звернула на себе увагу. На фото співачка одягнена в чорну майку, а її темне волосся коротко підстрижене. 

Багато шанувальників зізналися, що не відразу впізнають в шатенці відому естрадну співачку. Хоча багато хто відзначає, що навіть у звичайному житті й без сценічного образу співачка виглядає "на п'ять балів".

Ирина Аллегрова

Нагадаємо, 7 років тому Ірина Аллегрова вирішила перестала виступати. Однак, співачка вирішила повернутися на сцену.

Під час закриття музичного фестивалю "Нова хвиля" вона запросила глядачів на концерт на честь її 70-річчя, який пройде у наступному році. Крім того, вже в цьому році у співачки пройдуть концерти у Німеччині. На початку наступного року вона виступить у Петербурзі та містах Сибіру.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк