05.09.2021, 14:55

"На стилі": Меrcedes створив лінію одягу з перероблених подушок безпеки

Иллюстративное фото / Открытый источник

Mercedes спільно з дизайнером одягу Хероном Престоном, який є прихильником екологічності та проповідником новаторських підходів, створили колекцію одягу Airbag з відстріляних подушок безпеки.

Компанія Mercedes-Benz в ознаменування 50-річчя подушки безпеки та 40-річчя її впровадження в автомобілі створила нову лінію одягу з перероблених подушок безпеки. Про це повідомляє прес-служба компанії, передає Час Пік.

Для створення лінії одягу Mercedes запросив знаменитого американського модельєра Херона Престона, який відомий як пропагандист екологічності, новаторства та сталого розвитку. Престон придумав концептуальну колекцію Airbag - три образи чоловічого та жіночого одягу, створених з використанням перероблених подушок безпеки.

Для ще більшої схожості з подушками безпеки та відображення принципу їх дії Престон сховав всередині пристосування, які дозволяють надувати одяг.

Як відзначають в компанії, дизайнерські концепції Престона будуть перетворені в ексклюзивні товари та незабаром будуть доступні у форматі раффла на платформі для перепродажу GOAT.

линия одежда из переработанных подушек безопасности линия одежда из переработанных подушек безопасности линия одежда из переработанных подушек безопасности линия одежда из переработанных подушек безопасности

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: