10.09.2021, 13:39

"Потрясний кліп!": MONATIK презентував довгоочікуваний кліп на пісню "С. О. В. А."

С.О.В.А?

Український співак, композитор і продюсер Дмитро Монатік (MONATIK), який нещодавно отримав почесне звання "Заслужений артист України", порадував фанів новим вибуховим кліпом, створеним в жанрі анімації.

Мультиартист MONATIK 9 вересня на своєму YouTube-каналі презентував новий кліп на пісню "С. О.В. А.", створений в жанрі анімації, повідомляє Час Пік.

Пісня "С. О.В. А." з третього альбому Монатіка "LOVE IT ритм" виконана за допомогою тривимірної комп'ютерної анімації, яку створив український 2D й 3D-ілюстратор Ells Wake. Всього у відеороботі було анімовано більше тисячі кадрів.

За словами Монатіка, головна ідея пісні - стати сильнішою за власні емоції.

"З часом розумієш, що найбільше щастя в житті - це люди... Найбільше розчарування, як не дивно, теж вони... Можуть підняти, надихнути любов'ю, словами, поглядом... І в той же час принизити, забити в кут та миттю зіпсувати внутрішній світ. Інтонацією, пліткою, брехнею ... дарують надію на завтра, потім крадуть нашу молодість забиваючи її в страх, який перетворюється в звичку зробити крок назустріч мрії.

Велика сила людини і стати найсильнішим за все це - головний ідейний шлях пісні. Вона викликана емоціями другими, емоціями розчарування. Такі пісні теж потрібні, щоб відобразити, запам'ятати і ставати сильнішими. Кожен раз прослуховуючи її, при необхідності...", - написав Дмитро Монатік у своєму Instagram-акаунті.

"Прекрасне виконання, потрясний кліп!", "Геніальна робота! Яка титанічна праця сюди вкладена, ідеї - захват! Такого в Україні я не бачила, щоб хтось взагалі з артистів робив, браво", "У них неймовірний репертуар, чекаємо ще", "Ну топчик! Як завжди на висоті!", "Шикарна робота! Якщо зробити англійською мовою, то це буде міжнародний хіт", "Це геніально! Це чудово! Голос, сенс пісні, відео", "Дуже зворушило! Круто як завжди!", - пишуть шанувальники в коментарях до відео.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк