22.09.2021, 23:04

Стало відомо, які важливі пророцтва Ванги не збулися та чому так могло статися

ванга

Феномен Ванги - це те, що досі залишається нерозгаданим. Деякі її пророцтва збулися, але є і помилкові, про які згадувати на тлі загальної слави не прийнято.

Згідно з інформацією різних ЗМІ, в 2010 році Ванга передбачала початок Третьої світової війни, передає Час Пік.

На щастя, цього не сталося. Крім того, зафіксовані передбачення, що стосуються захоплення Китаєм всього світу, а також спустошення Європи в 2016 році.

На думку представників ЗМІ та експертів, Ванга досі залишається персоною, на якій заробляють гроші незліченні "послідовники". Цей момент виник не зараз, а діяв і за її життя. Тому не виключається, що приписані Ванзі пророцтва могли і зовсім не бути вимовлені особисто.

Та й в цілому, дар поставлений на потік (а місто Петрич, в якому жила провидиця, був своєрідною меккою), - це вже не тільки містика, а й комерція.

Так, повідомляється, що Ванга як державна службовиця щомісяця отримувала зарплату в 200 левів (на даний момент більше 3000 гривень, але десятиліття тому - досить велика сума). Прийом громадянина Болгарії коштував 10 левів, іноземця - 50 доларів.

Через те, що передбачення були здебільшого рутинною роботою, багато сучасних експертів вбачають обман і підозрюють, що деякі слова Ванги не просто "перекручені", а й сказані на догоду часу. Однак як було насправді, звісно, не відомо.

Читайте також: Вже зовсім скоро: народний синоптик розповів, коли в Україні випаде перший сніг

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: