29.09.2021, 08:26

"А дівчина дозріла": Мішель Андраде показала гарячі кадри з фотозйомки для Playboy

Мишель Андраде

Українська співачка і телеведуча Мішель Андраде, яка співає іспанською, українською, російською, англійською та португальською мовами, знялася для української версії чоловічого журналу Playboy. Шанувальники прийшли в захват від "гарячих" знімків.

Українська співачка болівійського походження Michelle Andrade розмістила в Instagram серію "гарячих" знімків, які було зроблено під час фотосесії для українського чоловічого глянцю Playboy, повідомляє Час Пік. 

"Чому б у вівторок не влаштувати трохи пожежі?! Обожнюю цю фотосесію! Обожнюю дівчат з яким пощастило попрацювати. І так! Це для Playboy", - підписала фото співачка.

На знімках 24-річна зірка постала з рожевим волоссям та з яскравим макіяжем, в шкіряних брюках та куртці, надітих на голе тіло. На одному з кадрів співачка повністю оголила груди, на якій красуються лише  наліпки.

Мишель Андраде

Мишель Андраде Мишель Андраде Мишель Андраде

У коментарях фоловери бурхливо обговорюють еротичну фотозйомку молодої співачки. Багато хто прийшов у захват від побаченого, але зустрічаються й ті, хто критикує співачку за надмірну відвертість.

"Гаряче, відверто, але навіщо", "Я від Вас такого не очікувала. Я думала ви порядна дівчина. Шкода!", "Вас Каменських вкусила?", "А дівчинка дозріла", "Ну нарешті сиськи", "Гарні диньки", "Дуже круто", "Викликайте пожежку", "Вау, це занадто гаряче", "Ого, у мене телефон загорівся", "Подорослішала, що тут скажеш", "Та вже... Демони зжерли Чистоту...", "Неймовірні фото", "Соромно дивитися", "Це справжня пожежа", "Ти богиня", - пишуть підписники Мішель Андраде в коментарях.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк