30.09.2021, 18:58

Батька Брітні Спірс відсторонили від опікунства над співачкою

бритни спирс

У середу, 29 вересня, суд Лос-Анджелеса (США) прийняв рішення про відсторонення батька американської співачки Брітні Спірс від опікунства над нею. Таким чином, він не зможе більше розпоряджатися її майном, яке оцінюється в 60 млн доларів.

Про це повідомляє видання CNN, передає Час Пік.

Тимчасово контролювати фінанси Брітні Спірс буде бухгалтер Джон Забел, а виконувати обов'язки опікуна - її менеджер Джоді Монтгомері.

На наступному слуханні, яке відбудеться 12 листопада, буде розглянуте питання про повне припинення опікунства. 13 грудня суд розглядатиме фінансові питання та додаткові клопотання.

За словами адвоката співачки Метью Розенгарта, її батько - "жорстока, токсична людина та кривдник", який звинувачується в незаконному встановленні в спальні дочки підслуховуючого пристрою.

Відомо, що Брітні Спірс була визнана частково недієздатною в 2008 році через психічні розлади і проблеми з наркотиками. До недавнього часу всіма фінансами співачки розпоряджався її батько Джеймі Спірс. За словами Спірс, її змушували виступати на сцені, а також забороняли виходити заміж та народжувати дітей.

Читайте також: Помер засновник рок-групи Status Quo Алан Ланкастер

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк