04.10.2021, 13:42

Суддя шоу "МастерШеф" повністю роздягнувся посеред кухні: шанувальники обговорюють пікантний знімок

Эктор Хименес-Браво

Відомий шеф-кухар, суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво здивував своїх шанувальників, опублікувавши гарячий знімок. Зірка кулінарної передачі повністю роздягнувся перед камерами, заявивши, що "заради роботи готовий на все".

Популярний в Україні шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво зробив нову публікацію в мережі Instagram. Він опублікував досить відвертий знімок, чим, на думку багатьох своїх фоловерів,"перейшов межу", передає Час Пік.

У кадрі ресторатор позує на кухні повністю оголеним, прикривши своє "достоїнство" кавуном.

"Заради роботи я готовий на багато що", - підписав знімок 49-річний ресторатор і навів випадки з практики, що підтверджують його слова. Він розповів, що не раз звільняв людей, а головними причинами цього були цінності співробітників або їх недбалість.

Незважаючи на серйозні правдиві історії з життя шеф-кухаря, вся увага підписників була прикута до його відвертого фото.

На знімку можна добре розглянути спортивну фігуру ресторатора. Заради такого тіла Ектор Хіменес-Браво дуже багато часу проводить у спортзалі.

Варто відзначити, що думки фоловерів розділилися. Одні захоплено хвалять його за сміливість, працю й завзятість, з якими він працює над своїм тілом. Інші вважають знімок недоречним та критикують відомого шеф-кухаря за його публікацію.

"Кухня - це зовсім не те місце, де треба робити фото ню і прикриватися продуктами. І Вам як шеф-кухарю зі світовим ім'ям це повинно бути відомо. Фото однозначно фу!", "Ектор, Ви такими фотками відбиваєте інтерес до вас!", "Аккаунт Ектора зламали!", "Нарешті ви це змогли", "Класне тіло, браво", "Дочекалися, супер фото", "Дуже крутий, тіло - вогонь, 100 балів", "Супер, дивлюся, і прям мурашки", "Фото перебір, звичайно", "Зовсім рехнувся. Я була кращої думки про нього" , "Я проти таких фото. Не розчаровуйте мене", "Фу, яка гидота", "До чого це? Реально бридко", - пишуть фоловери в коментарях.

Варто відзначити, що це не перші гарячі знімки, які публікує в мережі Ектор Хіменес-Браво. Раніше він вже балував своїх прихильниць пікантними фото.

Эктор Хименес-Браво Эктор Хименес-Браво

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк