07.11.2021, 18:27

Золота кнопка за читання думок на "Україна має талант": судді так і не знайшли пояснення тому, що відбувається

Марина Началова | Всі новини автора

Подружня пара менталістів продемонструвала феноменальні здібності на сцені шоу "Україна має талант". Члени журі не змогли розгадати, у чому трюк, і натиснули золоту кнопку.

Свої надприродні таланти продемонстрували Марина з Дніпра та її чоловік Джеймс, британець. Пара живе в Дубаї, а зустрілися завдяки додатку знайомств, передає Час Пік.

Подружжя назвало себе менталістами. Спочатку судді поставилися до них скептично, заявивши, що досі ніхто з тих, хто виступає у цьому жанрі, не зміг їх вразити. Але виступ Марини та Джеймса справді змусив членів журі відкрити роти.

Джеймс попросив суддів дістати особисті речі, які при них є, а Марина із зав'язаними очима вгадувала, що її чоловік тримає в руках. На подив суддів та глядачів, Марина відгадала окуляри, телефон (і навіть рівень його заряду), паспорт, ключі від машини (і марку цієї машини), купюру, прикрасу, ароматичну олію. Дівчина безпомилково називала карти, які діставали з колоди, та відгадала секретний код банківської картки Сергія Притули!

Артисти заявили, що їх часто звинувачують у використанні якихось електронних засобів для спілкування під час виступу. Вони пообіцяли 100 тисяч доларів тому, хто зможе це довести.

Після виступу судді були в повному шоці.

"Ви з цієї планети? Ви прибульці?" - тільки й змогли спитати вони.

Мало того, що Марина та Джеймс отримали три "Так", Ксенія Мішина натиснула золоту кнопку, яка автоматично дає учасникам путівку у фінал.

Читайте ще: Сигнал лиха з Бермудського трикутника? Інтернет-користувачі помітили на Google-картах щось дивне

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк