31.10.2021, 22:45

Сигнал лиха з Бермудського трикутника? Інтернет-користувачі помітили на Google-картах щось дивне

Марина Началова | Всі новини автора

Користувач, досліджуючи супутникові карти на ресурсі Google Планета Земля, помітив сцену аварії корабля і щось, схоже на сигнал SOS у Бермудському трикутнику.

Невеликий відеотур супутниковими картами району Бермуд опублікував на сайті Reddit користувач з ніком Virtual_Dealer_9397, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

На картах зображено щось схоже на пару іржавих танкерів, викинутих на берег на віддаленому атолі в Бермудському трикутнику. Ненаселений атол знаходиться у Вест-Індії, приблизно за 200 кілометрів від східного узбережжя Куби.

Це місце знаходиться прямо на краю Бермудського трикутника, регіону, де, як стверджується, десятки кораблів і літаків зазнали аварії за загадкових обставин.

Крім того, поруч на піску була помічена фігура, схожа на ті, які залишають, щоб подати сигнал SOS: у розмитому зображенні деякі користувачі розгледіли силует людини, яка махає рукою.

Багато коментаторів не погодилися з версією, що на супутникові карти потрапив сигнал лиха.

"З урахуванням того, наскільки іржавими є ці уламки, будь-який штучний сигнал на цьому острівці, ймовірно, був би вимитий/віднесений вітром/зношений", - написав один із коментаторів.

"Ці острівці, ймовірно, знаходяться всього в парі футів над рівнем моря. Відсутність захисту від вітру і хвиль означає, що на них нічого не протримається довго. Хоча круті затонулі кораблі!" - пише інший користувач.

Як саме уламки опинилися на атолі, залишається загадкою.

Одне з можливих пояснень полягає в тому, що колись вони використовувалися на навчаннях збройних сил Сполучених Штатів.

ВМС та ВПС США десятиліттями використовували віддалені атоли та острівці в Тихому та Атлантичному океанах для випробувань зброї та інших технологій.

Хоча версія, що кораблі могли стати жертвами аномалії Бермудського трикутника, все ж таки не виключається.

Дивіться ще: Сонячна буря спровокувала яскраві північні сяйва: в мережі з'явилися кадри очевидців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: