14.11.2021, 20:25

На півдні Ірану сталися два землетруси, є загиблі

землетрясение

У неділю, 14 листопада, на півдні Ірану сталися два потужні землетруси, магнітуда яких досягала 6,3 та 6,4 балів за шкалою Ріхтера.

Підземні поштовхи були зафіксовані в провінції Хормозган, недалеко від портового міста Бандар-Аббас, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

У Сейсмологічному центрі Ірану при Інституті геофізики Тегеранського університету повідомили, що перший землетрус стався на глибині 18 кілометрів, другий - 10 кілометрів.

На даний момент відомо про двох загиблих, постраждали щонайменше 27 осіб. Проводиться рятувальна операція. У регіоні спостерігається порушення системи телезв'язку та відключення електроенергії.

Землетрус відчувався в сусідніх провінціях Керман та Фарс, розташованих на північ від провінції Хормозган, а також в Об'єднаних Арабських Еміратах і Саудівській Аравії, проте без будь-яких наслідків.

Як повідомлялося раніше, в одному з курортних міст Єгипту сталася навала скорпіонів, які забираються в будинки і жалять жителів. Від укусів померли щонайменше три людини.

Читайте також: 

З понеділка в Австрії діятиме жорсткий карантин для невакцинованих

Син Каддафі подав заявку на участь у виборах президента Лівії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк