27.11.2021, 21:34

Названо 6 речей, які категорично не можна приймати в дар та дарувати іншим

подарок

Деякі речі, принесені в дар, можуть стати причинами нещасть. Тому варто бути уважним, вибираючи або приймаючи подарунок.

Про 6 речей, які не можна дарувати або отримувати в подарунок, згідно з прикметами, - розповість Час Пік.

1. Перли

Навряд чи доброзичливець подарує жінці перли. Вважається, що такий подарунок принесе сльози та страждання. Існує повір'я, згідно з яким перли - це сльози молюска, який страждає і плаче від болю, якщо розкрити черепашку. Тому і власниця перлів буде нещасна.

2. Носова хусточка

Деякі люди вірять, що носовичок, отриманий в подарунок, опосередковано може стати причиною проблем зі здоров'ям.

3. Ніж

Якщо подарувати ніж сімейній людині, він може зруйнувати шлюб та зіпсувати відносини. Вам зробили такий подарунок? Тоді дайте натомість дрібну монету або купюру. Таким чином подарунок перетвориться на покупку і не принесе невдач.

4. Годинник

Наприклад, китайці вірять в те, що подарованй годинник скорочує життя людини. Також вважається, що між дарувальником та одержувачем подарунка виникне сварка, навіть якщо це пара закоханих.

5. Пустий гаманець

Такий подарунок обіцяє безгрошів'я. Щоб не виникло у неприємностей у одержувача подарунка, в гаманець слід покласти купюру.

6. Дзеркало

Дзеркало передає негативну енергетику, тому його новий власник може "вібрати" проблеми того, хто зробив подарунок. Крім того, в сім'ї можуть виникнути сварки та непорозуміння.

Читайте також: "Червоне покриває небо": у записах стародавніх астрологів виявили страшну загрозу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк