01.12.2021, 21:40

Пророцтва майя: які "сюрпризи" здатний піднести 2022 рік

пророчества майя на 2022 год

У 2022 році кардинальні зміни очікують багатьох людей. Якщо говорити про географічний фактор, то найбільше проблем може виникнути у жителів прибережних регіонів. У всякому разі, це стверджують експерти, що займаються розшифровкою календарів майя.

Крім того, різні події відбуватимуться в житті людей, народжених в певний проміжок часу, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Згідно з віруваннями майя, не існувало звичного для багатьох "поділу" на знаки Зодіаку. У них існувала зовсім інша система, яку деякі продовжувачі древніх знань застосовують досі. Якщо слідувати цій системі, то існує як мінімум п'ять категорій людей, у яких в 2022 році виникнуть труднощі, в інших випадках - переживати нема про що.

Сак (народжені з 11 лютого по 2 березня)

Люди, які з'явилися на світ в цей проміжок часу, ймовірно, зіткнуться з серйозними випробуваннями, уникнути яких не буде можливості. Однак після проходження труднощів з'явиться більше свободи: якщо потрібно досягти якоїсь мети - доведеться чимось пожертвувати.

Кех (3 ‒ 22 березня)

Цим людям необхідно прийняти, що в їхньому житті в 2022 році погане буде чергуватися з хорошим. Труднощі неминучі, але вони допоможуть отримати корисні навички, які в подальшому можна буде використовувати на практиці.

Мак (23 березня ‒ 11 квітня)

На початку року народжених в цей час може очікувати дивна депресія або апатія, яка триватиме не надто довго. У 2022 році слід подумати про свою кар'єру і прийняти важливе рішення. До кінця року справи нормалізуються.

Муан (народжені 2 - 21 травня)

У житті цих людей з'явиться небезпека заподіяти біль комусь із близьких - словом чи ділом. Тому варто бути тактовними та акуратними. Протягом усього року можуть виникати проблеми в сімейному колі, які не обіцяють нічого хорошого.

Моль (13 грудня - 1 січня)

Початок 2022 року варто присвятити вирішенню проблем 2021 року, оскільки позбутися від них швидко не вийде: проблеми так чи інакше наздоженуть. Наступаючий рік для народжених в цих числах виявиться складніше, ніж попередні.

Читайте також: До кінця року в Україні з'являться нові гривні (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: