18.12.2021, 20:59

Дівчина 26 разів збільшила губи: на що перетворилося її обличчя (фото)

губы

У студентки з Болгарії є мрія - вона дуже хоче бути схожою на ляльку Bratz. Тому дівчина перенесла вже 26 процедур по збільшенню губ, але цього виявилося недостатньо.

Зараз Андреа готується до наступної - 27 - процедури, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ.

Шлях у світ дивовижних трансформація дівчина почала в 2018 році, коли вперше сходила на процедуру збільшення губ. Результат їй так сподобався, що вона перетворила це в своє хобі і вже відвідала практично всі клініки рідної Софії. 

Паралельно Андреа збільшувала груди, які також досягли неприродних розмірів завдяки операціям.

Зупинятися на досягнутому дівчина не збирається. Напередодні Різдва вона планує зробити чергову процедуру по збільшенню губ, а також готується до ряду пластичних операцій: на підборідді, вилицях та щелепі. За її словами, це наблизить її зовнішність до зовнішності популярних ляльок Bratz.

Андреа не приховує, що саме зміни в зовнішності дозволили їй не тільки подолати комплекси, але навіть обзавестися фанатами з усього світу. Свої фото та відео вона викладає в Instagram, на який підписані майже 12 тисяч осіб. Дівчина зізнається, що тепер на неї стали звертати увагу чоловіки: хтось кличе на побачення, хтось у спільну подорож, а хтось просто пропонує гроші.

Читайте також: Кіану Рівз вперше зізнався, в чому суть його "сумного фото", яке стало мемом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк