23.12.2021, 22:30

Стало відомо, за які гонорари українські зірки готові виступати в новорічну ніч

украинские звезды

Український шоу-бізнес починає поступово оговтуватися від пандемії коронавірусу. А у зв'язку з тим, що виступи російських артистів під забороною, та й із зарубіжними зірками не все так просто, гонорари українських музикантів у новорічну ніч помітно зросли.

Великою популярністю зараз користуються учасники різних українських талант-шоу, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Зокрема, на хвилі популярності опинився Wellboy, вартість виступу якого обійдеться в 10 тисяч доларів. Його пісні "Гуси" та "Вишні", мабуть, відомі багатьом.

Найбільш дорогими є виступи таких виконавців як MONATIK та Макс Барських. Їх виступ в новорічну ніч оцінюється в 35 тисяч доларів. Іван Дорн просить за свій новорічний виступ 30 тисяч доларів.

Вєрка Сердючка, MARUV, Оля Полякова та Тіна Кароль виступлять в 25 тисяч доларів. За 20 тисяч готові виступити Надя Дорофеєєва, "Бумбокс" та група Потапа MOZGI.

Трохи дешевше обійдеться виступ груп The Hardkiss (15 тисяч доларів) і "ВВ" (12 тисяч доларів). Onuka, Джамала, "Без обмежень" та KAZKA можуть виступити на Новий рік за 10 тисяч доларів.

Читайте також: Андрій Данилко вразив шанувальників змінами у зовнішності (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк