31.12.2021, 18:50

Що покласти в гаманець 1 січня, щоб весь рік в ньому водилися гроші

как привлечь деньги

Багато хто вірить в те, що наступаючий рік принесе в життя позитивні зміни, зокрема - фінансові. Насправді, це реально, якщо вірити в успіх та докладати сили. Однак є і допоміжні засоби, які допоможуть залучити гроші.

В першу чергу, Новий рік необхідно зустріти без боргів та невиконаних зобов'язань. За кілька днів до свята варто розрахуватися з усіма боргами і більше не позичати, передає Час Пік з посиланням на інформацію ЗМІ.

Що покласти в гаманець, щоб гроші водилися

Існує ряд ритуалів, завдяки яким, як прийнято вважати, можна поправити фінансове становище. 

Наприклад, в новорічну ніч або 1 січня прийнято класти в гаманець лавровий лист. На думку езотериків, він володіє потужною енергетикою грошей, тому весь рік не буде потреби.

Також можна скористатися для залучення багатства щасливою монетою. Для того, щоб зарядити цей "магніт" для грошей, необхідно під бій годинника кинути монетку в келих і випити шампанське. Пізніше монетку кладуть в гаманець і носять з собою весь рік. Головне - помилково не витратити її.

Користується популярністю ще один ритуал. На листку паперу необхідно написати бажану суму грошей, яку хочете в 2022 році заробити, а також те, на що плануєте її витратити. Після цього папірець згортають і кладуть в гаманець. Вважається, що ця сума обов'язково з'явиться.

Читайте також: Що категорично не можна робити в Новий рік: 10 важливих заборон року Тигра

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк