09.01.2022, 17:48

Кейт Міддлтон виповнилося 40: опубліковано свіжі фото герцогині

Марина Началова | Всі новини автора

Сьогодні, 9 січня, гецогиня Кембриджська, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон відзначає 40-річний ювілей.

З цієї нагоди прес-служба Кенсингтонського палацу опублікувала нові фотографії Кейт, передає Час Пік.

Повідомляється, що три фотопортрети, зроблені в садах Кью у листопаді 2021 року фотографом Паоло Роверсі, стануть частиною постійної колекції Національної портретної галереї, покровителькою якої є герцогиня.

На фото Кейт позує в сукнях від Alexander McQueen. Для знімка у червоній сукні вона позичила діамантові сережки з колекції королеви Єлизавети II. А для фото в ретро-стилі у білій сукні Кейт одягла прикраси, які належали покійній принцесі Діані - сережки з діамантом і перлами і обручку з сапфіром.

Відомо, що свій ювілей герцогиня Кембриджська відзначить скромно, у колі рідних та близьких. Через пандемію коронавірусу гучних заходів не планується.

Кейт Міддлтон народилася 9 січня 1982 року в англійському місті Редінг. З принцом Вільямом вона познайомилася у 2001 році під час навчання в Сент-Ендрюському університеті. У 2011 році вони одружилися, у них народилося троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.

Нагадаємо, у грудні королівська родина Британії показала різдвяну листівку: зовнішність юної принцеси Шарлотти викликала питання.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: