12.01.2022, 22:02

Названо 5 речей, які категорично не можна зберігати в гаманці

кошелек

Для багатьох людей гаманець - це не тільки місце, де зберігаються гроші. Часто в них носять банківські картки, чеки і навіть важливі документи. Але робити цього не можна. 

Час Пік розповість про 5 речей, яких в гаманці бути не повинно.

1. Банківські картки

Не можна зберігати банківські картки разом з готівкою. Якщо раптом гаманець загубиться (або його вкрадуть) просто нічим буде розплатитися. Також рекомендується зберігати не всі гроші в гаманці. Нехай якась сума залишається в кишені або сумці.

2. Подарункові карти

Банківські картки можна відновити, а ось подарункові - ні. Якщо ви збираєтеся скористатися подарунковими картами або сертифікатами найближчим часом, варто їх носити окремо.

3. ПІН-коди банківських карт

Якщо в руках у сторонньої людини виявиться гаманець з банківськими картами та ПІН-кодами до них - справжній власник ризикує втратити всі гроші. Незважаючи на те, що це очевидно, деякі люди досі продовжують ризикувати. Варто відзначити, що також в гаманці не місце паролів від електронної пошти, соціальних мереж та важливих ресурсів.

4. Запасний ключ від квартири або будинку

У гаманці часто знаходяться дані, за якими грабіжникам не складе труднощів вичислити, де живе господар. А ключ в їх руках тільки спростить потенційне злодійство.

5. Проїзний документ

Якщо ви втратите гаманець разом з проїзним - додому дістатися буде складно. Тим більше, ви втратите гроші, які поклали на карту.

Читайте також: У Карпатах виявили хижака, який практично не зустрічається на території України (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк