13.01.2022, 16:01

Шевченка звільняють з посади головного тренера "Дженоа", - ЗМІ

андрей шевченко

Андрій Шевченко може покинути пост головного тренера італійського футбольного клубу "Дженоа". Клуб почав переговори з українським фахівцем з обопільного розірвання контракту.

За даними ЗМІ, за дострокове припинення контракту з нинішнім тренерським штабом "Дженоа" заплатить Шевченку неустойку в розмірі 20 млн євро, передає Час Пік.

Футбольні експерти припускають, що від звільнення українського тренера може врятувати тільки чиста перемога в матчі "Дженоа" з "Міланом", який пройде сьогодні, 13 січня. 

Разом з тим, в ЗМІ фігурує інформація, згідно з якою вже сьогодні представники "Дженоа" проведуть зустріч з основним претендентом на посаду головного тренера команди - французьким фахівцем Рді Гарсією. Останнім клубом, з яким він працював, був "Ліон".

Варто відзначити, що Шевченко працює з італійським клубом з початку листопада минулого року. За цей час було проведено 10 матчів, шість з яких принесли поразку, три - зіграні внічию. У турнірній таблиці чемпіонату Італії "Дженоа" йде на передостанньому місці.

Читайте також: 

Петраков став головним тренером національної збірної України з футболу

Збірна України з футболу потрапила в топ-25 команд світу в рейтингу ФІФА за 2021 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: