27.01.2022, 22:25

Астрологи назвали 4 найбільш несприятливих дні лютого: що може статися

астрология

Щоб попередити людей про можливі загрози, астрологи щомісяця визначають найбільш несприятливі дні. У лютому таких дат буде чотири. 

Які дні в лютому можуть створити максимум неприємностей - розповість Час Пік з посиланням на українські ЗМІ. 

11 лютого

Меркурій в поєднанні з Плутоном - це агресивний союз, позбавлений гармонії. 11 числа Меркурій та Плутон виявляться по одну сторону Землі і будуть дуже близько. Побачити це явище з Землі неможливо, в ось відчути - цілком. День може видатися дуже напруженим, сповненим невезінь. Всі плани ризикують піти шкереберть. Астрологи радять підходити до всього, що може статися, раціонально і без зайвих емоцій. 

16 лютого

Поєднання Марса та Венери буде більш небезпечним. Справа в тому, що додасться ще й повний Місяць у Леві. День очікується непродуктивним як в плані роботи, так і в плані особистого життя. Енергія буквально вичерпається. У зв'язку з цим астрологи не рекомендують перевтомлюватися. Краще присвятити себе простим справам, що знизить ймовірність виникнення проблем. 

24 та 25 лютого

Місяць у Стрільці почне втрачати свої сили, а разом з нею сили почнуть втрачати і люди. Астрологи не радять в ці дні вирушати в далеку дорогу, робити покупки або приймати важливі рішення. 

Читайте також: "Червоне покриває небо": у записах стародавніх астрологів виявили страшну загрозу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: