10.04.2022, 12:31

"Найближчі дні": Відомий астролог назвав дати початку інтенсивних боїв

прогноз астролога

Відомий астролог Дмитро Уранус зробив прогноз щодо нового масштабного наступу на Донбасі. На його думку, він має відбутися найближчими днями.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, передає Час Пік. За прогнозами астролога, можна передбачити можливі дати нового масштабного наступу російських окупантів на Донбасі.

"За моїми астрологічними розрахунками найближчі дні будуть критичні і з високою ймовірністю початку інтенсивних бойових дій - це 11-12 квітня", - повідомляє Уранус.

Висока інтенсивність бойових атак наступального характеру з боку російського супротивника триватиме щонайменше до 24 квітня. Уранус відзначає високу ймовірність після повного місяця та розпаду аспекту з'єднання Марса та Сатурна.

На його думку, орієнтовно 16 квітня можливі події, які зможуть остаточно переламати ситуацію на фронті. А ближче до початку травня настане час для переговорів.

"Марс перейде в Риби і темп війни має змінитися. Після 30 квітня, на початку травня, близько 3-4-5 числа, настає гарний час для переговорів та укладання угод. Але чи скористається цими днями протиборчі сторони?", - робить прогноз Уранус.

Астролог припускає, що кінець липня та серпня 2022 року може бути наступним небезпечним періодом для нашої країни.

"Про це поки що рано говорити, треба дивитися, що відбуватиметься в Росії після квітня-травня місяця", - резюмував свій прогноз Дмитро Уранус.

Раніше повідомлялося, що в Ірпені врятували собаку, яка два тижні просиділа у замкненій хаті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк