27.05.2022, 18:32

Хто змінить Путіна: астролог розцінила шанси найбільш "очевидних" кандидатів

астрология

Не відомо, чи зможе президент РФ Володимир Путін відновитися після хвороби, про яку багато хто говорить. Та й російські еліти, які страждають вій санкцій, також готові його замінити. Хто ж може очолити країну замість Путіна?

На це питання відповіла астропсихолог Валентина Віттрок, передає Час Пік з посиланням на матеріал "ТСН".

В якості наступників Путіна інсайдери називають три кандидатури: мера Москви Сергія Собяніна, заступника голови російської Ради безпеки Дмитра Медведєва та першого заступника адміністрації російського президента Сергія Кирієнка.

Собянін

На думку астропсихолога, у гороскопі Собяніна дуже сильний Марс у знаку Овна, де він з'єднується із Чорним Місяцем. У червні туди ж увійде транзитний Марс, що створить опозицію до його натального Юпітера, який є символом влади. У серпні на знак Близнюків, до якого належить Собянін, на вісім місяців увійде Марс, через що розпочнеться дуже нервовий та неспокійний період для його представників. А транзитний Юпітер і цього літа, і наступного року створить неприємний аспект до натального Юпітера мера Москви. Така конфігурація говорить про те, що у нього найближчим часом виникнуть питання з авторитетом, тому всі свої сили він витрачатиме на його підтримку. У зворотному випадку він може взагалі втратити свою посаду, а про статус президента можна забути.

Медведєв

У космограмі Медведєва, як вважає Віттрок, транзитний Марс, який із серпня на вісім місяців застрягне у знаку Близнюків, створюватиме напружені аспекти до планет у Діві - Меркурію, Плутону та Урану. Це говорить про те, що на Медведєва чекає дуже напружений період, під час якого йому точно буде не до президентського крісла.

Кирієнко

Марс у натальній карті Кирієнко знаходиться у знаку Близнюків, причому в так званому тау-квадраті - напружених аспектах до Юпітера та Плутона, а Юпітер символізує владу. Транзит Марса через Близнюки створює ефект подвійного Марса, тобто подвійне напруження, до того ж він вражатиме Юпітер Кирієнка. Астропсихолог вважає, що Кирієнко, ймовірно, наважиться поборотися за посаду президента, проте не факт, що досягне успіху в цьому.

Таким чином, Віттрок не назвала в якості наступників Путіна жодного з російських політиків, які, на думку багатьох, могли б його замінити.

Читайте також: Астролог дав прогноз щодо війни в Україні: яким містам буде найважче і коли ЗСУ звільнятимуть землі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк