11.06.2022, 14:24

Крим не буде російським, а Донбас звільнять одразу: астролог Влад Росс дав прогноз щодо війни в Україні

Марина Началова | Всі новини автора

На покращення ситуації Україні варто сподіватися у другій половині літа. Але російські війська залишатимуть нашу країну лише в кінці року.

Про це пише астролог Влад Росс у своїй колонці на сайті "]]>Главред]]>", повідомляє Час Пік.

За його словами, 31 липня – 1 серпня 2022 року Венера дійде до точки перемир'я та переговорів у гороскопі України. З цього моменту можна розраховувати на результативні переговори. До того – у червні і, можливо, у липні – зберігатиметься військовий параліч, і йтимуть запеклі бої.

Інша причина, що дозволяє народу України сподіватися на покращення ситуації ближче до кінця липня та в серпні, полягає в тому, що Білий Місяць, ангел-охоронець гороскопу, який завжди обіцяє світло, мир і благодать, буде у Водолії. Дія цього аспекту відчуватиметься з 16 липня та у серпні. Тому можна очікувати початку процесу переговорів та встановлення миру саме в цей час.

Рос заявляє, що в цей період ймовірно хороша звістка з-за кордону. Зокрема, це повідомлення може бути про палацовий переворот, який відбудеться в Росії в липні-серпні.

В цей час варто очікувати переломної події, після якої Україна зможе вести переговори вже з позиції сили.

Втім, повністю постріли припиняться, і російські війська почнуть покидати територію України лише наприкінці 2022 року, коли Марс, планета війни, стане ретроградним (кінець жовтня – початок листопада) і втратить свою силу.

За словами астролога, в Росії влада повністю зміниться пізніше – коли відбудуться дуже важливі затемнення: 20 квітня, у день народження Гітлера, а також у день народження Карла Маркса – 5 травня. До цих дат вже встановляться мир та штиль. Тож залишилося потерпіти ще трохи. Рос зазначає, що до цього часу Володимира Путіна вже не буде при владі в РФ. Швидше за все, він буде мертвим.

Отже, активні бойові дії продовжуватимуться до серпня цього року. Причому в цей час буде "вогненна", дуже запекла війна. У листопаді бої зупиняться, конфлікт буде заморожений, а потім взагалі врегульований.

Росс пророкує, що в липні українські війська зможуть піти в контрнаступ, а сприятливі для України переговори можуть розпочатися не раніше 1 серпня.

У липні стане зрозуміло, що ми женемо росіян з усіх боків та в усіх напрямках. Україна поверне Донбас, очистить від окупантів Харківщину. У цей же час чорноморський флот Росії може бути знищений ракетами. Росс стверджує, що Кримського мосту також не буде.

Астролог стверджує, що Крим не буде російським. Україна несподівано для всіх увійде до Криму. Щоправда, після цього почнеться протистояння, і Путін не на жарт погрожуватиме ядерною зброєю. Але тут його можуть скинути. А у липні-серпні астролог прогнозує дефолт РФ.

Росс резюмує, що війна закінчиться повною перемогою України – визволенням і Донбасу, і Криму. Донбас буде звільнений точно та одразу. А щодо деоккупації Криму Україна піде на переговори, і вже інший політик, не Путін, поверне їй Крим мирним шляхом.

Порівняйте передбачення Росса з прогнозом про війну, який склав астролог Дмитро Уранус.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: