26.03.2023, 15:02

Британський актор Орландо Блум завітав до Києва та пограв у метро з українськими дітьми

Ольга Ранська | Всі новини автора
Орландо Блум

Сьогодні до Києва прибув британський актор Орландо Блум - зірка франшизи "Пірати Карибського моря" та трилогії "Володар Перстнів". Актор спустився в метро, де пограв з маленькими українцями, і вже навіть поділився першими враженнями від України у своєму блозі у соцмережі.

Орландо Блум, як посол доброї волі UNICEF, відвідав Київ із місією підтримати українських дітей. Про це сьогодні повідомляють українські ЗМІ, передає Час Пік.

Це друга поїздка актора до України. Вперше він приїжджав до Києва у 2016 році. Тепер актор не побоявся приїхати під час війни.

"Я ніколи не очікував, що війна загостриться по всій країні, коли я був там. Але сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх…", - написав він у своєму блозі.

Актор відвідав дитячу точку "Спільно", де малюки можуть отримати психологічну підтримку, пограти та навчитися чогось нового. За його словами, там батьки можуть щодня на кілька годин залишати своїх дітей, щоб ті могли пограти, позайматися творчістю, відпочити та відчути себе у безпеці.

"Слово "Спільно" українською означає "разом", і таких центрів тут понад 180. Той, який я відвідав сьогодні, відкритий під землею на станції метро, заради безпеки дітей. На кілька годин щодня батьки можуть залишити тут своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, можливість пограти в ігри та просто побути дітьми. Тут також є багато художнього та ремісничого приладдя, щоб діти могли творчо виражати себе, далеко від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство", – підкреслив Блум.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк