02.07.2023, 21:43

Календар магнітних бур на липень: в які дні очікувати на основні удари

магнитная буря

У липні Землю накриє кілька магнітних бур. Однак вплив деяких може виявитися настільки сильним, що "примхи" Сонця відчує кожна людина.

Про це свідчать дані ресурсу ]]>Meteoprog]]>, передає Час Пік.

Магнітні бурі очікуються 12 та 13 липня. Перша буде досить слабкою за потужністю, а ось друга вже набагато сильніша. Магнітні бурі такого рівня можуть вплинути на самопочуття метеозалежних людей і тих, хто страждає на серцево-судинні захворювання.

Слабкі геомагнітні коливання також можливі 8, 9 та з 14 по 22 липня.

Магнітні бурі мають різний вплив на людей. Хтось їх зовсім не помічає, а хтось відчуває суттєве погіршення самопочуття. Щоб уникнути неприємних відчуттів, насамперед слід налагодити режим сну. Найкраще - лягати спати за годину до півночі і прокидатися без будильника.

Крім того, покращити самопочуття можуть прогулянки на свіжому повітрі. Не буде зайвою легка гімнастика.

Щоб убезпечити себе від головного болю, необхідно відмовитися від кави та чаю, адже кофеїн для організму - додатковий стрес. Замінити каву та чай можна на трав'яні напої.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Синоптик розповіла, яка погода очікується в Україні у понеділок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: