10.10.2024, 10:27

Моторошна правда чи міфи? Що насправді знайшли у таємних тунелях під особняком P. Diddy

вечеринки p diddy

Вечірки P. Diddy стали головною негативною сенсацією світу шоу-бізнесу, яка сколихнула громадськість та породила безліч конспірологічних теорій про Голівуд. Після арешту репера на поверхні почали з'являтися нові і нові подробиці, а зірки, яких багато хто звик бачити на екрані та якими захоплювалися в мережі, потонули в хейті. Хтось більше не хоче слухати пісні Бейонсе, хтось шкодує, що дивився у дитинстві фільми з Віллом Смітом. Але, мабуть, найбільш лякають повідомлення про мережу тунелів, які нібито ФБР виявила під особняком P. Diddy.

Звідки громадськість дізналася про катакомби під будинком, у якому P. Diddy жив та проводив вечірки?

Розкішний будинок P. Diddy (він Джон Комбс) розташований в елітному районі Лос-Анджелеса. Зовні все виглядає максимально яскраво та спокійно. Але, можливо, за удаваним спокоєм відбувалися злочинні речі. Судячи з того, що Комбс звинувачується у торгівлі людьми, рекеті, наркоторгівлі та інших "брудних справах", дійсно в його особняку було не все так райдужно.

Крім офіційних звинувачень є ще й "викриття" від ЗМІ та блогерів. Зокрема, у ЗМІ фігурує непідтверджена інформація про те, що під будинком P. Diddy знаходяться секретні тунелі - справжні катакомби з розгалуженими ходами та кімнатами. Популярне американське видання Pop Tingz одне з перших не просто повідомило про це, а й навіть оприлюднило фото.

Звідки могло взятися фото - відповіді немає. Адже у ФБР, яка нібито і виявила тунелі, офіційно не оприлюднили відео- чи фотоматеріалів цих секретних місць.

Пізніше у мережі з'явилося навіть відео, на якому продемонстровано ходи, завалені сміттям. Але його справжність не була підтверджена. Якщо вірити ЗМІ, то таємні ходи можуть бути пов'язані з особняком Playboy, що знаходиться неподалік, а також з особняками інших зірок-сусідів (зокрема Джека Ніколсона).

Про які знахідки в тунелях повідомляють ЗМІ та блогери?

Саме собою виявлення підземних ходів навряд чи стало б настільки резонансним. Але на тлі звинувачень, адресованих P. Diddy, з'явилися і підозри про те, що в похмурих тунелях можуть бути не найприємніші знахідки.

  1. У мережі висловлювалася версія про те, що в тунелях було виявлено Майкла Джексона, якого нібито P. Diddy довгі роки тримав в ув'язненні. Ця версія існує паралельно з версією про вбивство Джексона співачкою Бейонсе за сприянням P. Diddy.
  2. Ще одна версія говорить про те, що в тунелях були викрадені люди. Зокрема, нібито були виявлені кімнати з дітьми, які в них містилися і яких могли піддавати насильству під час вечірок або продавати. Деякі блогери менш радикальні та стверджують, що знайдено були лише дитячі речі, але дітей не було.
  3. У мережі фігурує інформація про те, що ФБР почули у катакомбах жахливий крик - у підземеллі точно був хтось живий, хто просив допомоги. У ФБР із цього приводу нічого не повідомляють, як і немає продовження історії. Кому міг належати крик - невідомо. Це могли бутиі бранці, і, як стверджують деякі, сам Майкл Джексон.

Відео та фото стали вірусними в Instagram та TikTok, вони набирають мільйони переглядів, але, ймовірно, загадок набагато менше, ніж вигадали журналісти та блогери.

Вірити чи ні?

Єдиним, хто заявляв про наявність підземних ходів, є сам P. Diddy. Причому заяви він робив неодноразово. Фактично ж інформацію про тунелі не підтверджено. У ФБР відмовчуються, тому крім офіційних звинувачень громадськості не залишається нічого іншого, як апелювати до інформації з мережі.

Але й інформація суперечлива. Відео виявлення тунелів, яке вірусується у мережі, виявилося фейком. Видання ]]>Reuters]]> провело розслідування і з'ясувало, що воно змонтоване з попередніх відео, які з'явилися ще навесні 2024 року, коли обшуки тільки почалися. Що саме за підземні ходи показано на кадрах - невідомо. Таким чином, невідомо, чи існують вони взагалі, адже, крім слів P. Diddy, факти відсутні. Втім, і про заяви Комбса згадали лише тоді, коли тема стала "гарячою". Ймовірно, найближчими днями виникатимуть нові подробиці про вечірки P. Diddy, про його злочини та про розпусну поведінку світових зірок шоу-бізнесу, і далеко не все буде оприлюднено. Щось, можливо, так і залишиться таємницею назавжди. Історія з катакомбами має всі шанси стати черговою таємницею на роки або доти, доки тема буде цікава публіці.

Читайте також: Пустеля, яка ожила: як зливи створюють нові водоймища в Сахарі - фото вражають

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк