30.03.2021, 21:42

Якими здібностями володіють ювелірні прикраси

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Автомобіль вже практично завершив свій історичний перехід з предмета розкоші в засіб пересування, тобто в більшості своїй став більш доступний для основної маси споживачів. Дорогим же ювелірним виробам судилося ще довгий час залишатися в статусі предмета розкоші.

Навіть мультимільйонер навряд чи назве кольє вартістю в півмільйона доларів приємною дрібничкою. Ювелірні прикраси, фамільні коштовності зберігаються у скриньках. До речі, це і непоганий варіант вкладення вільних грошей.

Жінки трепетно ставляться до них, надягають їх в урочисті дні навіть ті, у кого, можливо, в цей час не вистачає і на оплату комунальних послуг. Ювелірні прикраси слід вибирати з особливою ретельністю. В даному скрупульозному процесі враховується все: і психологічна прийнятність і сумісність, і астрологічні закономірності, і індивідуальні особливості смаку, і бренд, респект торгової марки (магазину), і, як кажуть англійці, остання за рахунком, але не за значенням, — вартість самої прикраси.

Критерії підбору ювелірної прикраси

Принцип зодіакальності

Кільце, кулон, намисто або браслет можуть служити талісманом або ж — оберегом. Правда, це відбувається в тому випадку, коли прикраса, ювелірний виріб правильно підібране, його володар вже став ніби єдиним цілим з ним. В такому випадку браслети, кільця, сережки та ін. несуть в собі благу зодіакальну звістку для їх власника, тобто деякі фахівці схильні навіть стверджувати, що дорогоцінний камінь, наприклад, може «співпрацювати» з людиною. Це відбувається на рівні енергетичної аури. У цьому плані цікаво згадати той факт, що стародавні індійці вважали дорогоцінний камінь краплею крові бога. Це божественна кров краплями падає на землю і перетворюється в гранати й рубіни. У будь-якому випадку, ювелірні прикраси — це вироби, предмети мистецтва, які здатні радувати людський погляд багато тисячоліть. Наприклад, кільця з діамантами.

Якими чудовими здібностями володіють ювелірні прикраси:

  • привертають увагу до жінки;
  • ховають незначні недоліки та підкреслюють індивідуальні особливості;
  • кольє виділяє витонченість лінії підборіддя;
  • від добре підібраної прикраси виграє колір шкіри (для засмаглої — біле або рожеве золото);
  • чорний діамант (а також перли) підкреслює благородну блідість;
  • для короткої шиї — підвіска на золотому ланцюжку її подовжить візуально;
  • вдало підібране кільце (маленькі руки — неширокі кільця) підкреслює красу рук, невдало підібране — зворотний ефект;
  • сережки з підвісками — для дівчат молодших, не для жінок з повним лицем;
  • плоскі невеликі сережки вдало прикрасять дівчат і жінок з круглим обличчям;
  • сережки повинні гармоніювати (поєднуватися) з кольором очей;
  • чистка або ремонт прикраси не впливають на його здібності як оберега, охоронця.

Зараз не є проблемою можливість придбати будь-яку ювелірну прикрасу, це і спеціальні магазини, і інтернет-магазини, наприклад SkyDiamond.

Головне, що за допомогою їх прекрасна половина людства стає ще красивішим.

теги: