04.11.2016, 19:57

Звіряче вбивство у Запорізькій області: стало відомо, хто позбавив життя жінку та її 2-річну дитину

Настя Миловидова | Все новости автора

2 листопада 2016 року до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернулася 60-річна мешканка міста Мелітополь. Пенсіонерка повідомила, що з 27-го жовтня її 32-річна донька, яка проживає у селі Костянтинівка разом із дворічним сином, не виходить на зв'язок та відсутня за місцем мешкання.

Розслідуванням справи займались найкращі фахівці управління кримінальної поліції, слідче управління ГУПН в Запорізькій області та працівники обласної прокуратури та регіонального управління СБУ. Не зважаючи на відсутність слідів вбивці, правоохоронці за добу виявили місце перебування зловмисника.<

25-річного злочинця затримали співробітники кримінальної поліції, коли він виїхав до Кирилівки. Раніше засуджений вбивця був знайомий зі своєю жертвою, бував у неї вдома. Іноді, за словами очевидців, навіть приносив малюкові цукерки.

Звіряче вбивство було скоєне через банальний мотив – пограбування жертви. Золото після вбивства зловмисник здав у ломбард. Викрадені речі частково були знайдені за місцем затримання. Інша частина знаходилась за місцем проживання. Зловмисника затримано за ст. 208 КПК України. Сьогодні, 4 листопада, йому оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає аж до довічного позбавлення волі.

Теги новостей: