25.11.2016, 23:56

В Одесі чоловік забив до смерті свого знайомого

Настя Миловидова | Все новости автора

В Одесі затримали 25-річного чоловіка, який в ході розпиття алкогольних напоїв завдав своєму знайомому тілесні ушкодження, несумісні з життям. Труп чоловіка був виявлений у підвальному приміщенні одного з будинків на вулиці Садіковській.

<

Цю новину передає Час Пік із посиланням на Відділ комунікації поліції в Одеській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. В ході огляду на тілі потерпілого були виявлені сліди насильницької смерті.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили підозрюваного. Ним виявився 25-річний чоловік без постійного місця проживання.

Під час встановлення всіх обставин даної події з’ясувалося, що 34-річний потерпілий разом зі зловмисником розпивали алкогольні напої. Між чоловіками розпочалася сварка, в ході якої 25-річний зловмисник схопив камінь, наніс ним декілька ударів в голову потерпілому та втік з місця події.

Правопорушника затримано, відносно нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

 

Теги новостей: