29.11.2016, 19:57

У Львові мати забила 2-річну дочку до смерті і в усьому звинуватила 3-річного сина

Марина Началова | Все новости автора

Вбивця забила свою маленьку дочку двома дерев'яними палицями. Дворічну дівчинку мама била в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після цього мамаша пішла спати, а коли прокинулася, то маленька Марійка вже не дихала.

Після аналізів у крові жінки виявили понад 2 проміле, це вважається станом сильного алкогольного сп'яніння.<

По всьому тілу дитини судмедексперти знайшли жахливі гематоми. Були обширні рани голови, плечей, спини, ніг і шиї. У дівчинки стався від побоїв крововилив у мозок і легені, що і стало остаточною причиною смерті.

На виявлених у будинку дитини палицях, довжиною 35 і 54 сантиметри, були знайдені сліди крові 2-річної дівчинки та її матері-садистки.

Експерти відкинули той факт, що дитина могла впасти з висоти, або померти від того, що її побив малолітній брат.

Перший час протверезіла матуся свою провину заперечувала, казала, що їй важко з дітьми, а чоловік на заробітках. Потім стала скаржитися на головні болі, візії, галюцинації. Після вбивства дочки жінка перенесла гострий психічний розлад, її було поміщено в лікарню. Вбивця не алкоголічка чи наркоманка, вона не страждала психічними хворобами.

Згодом горе-мати визнала свою провину. Оголошення вироку відбудеться 2 грудня, прокурор запропонував покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років, згідно частини 2 статті 127 КК України.

Теги новостей: