01.08.2020, 22:05

Бігав голий по вагону: У поїзді "Маріуполь-Київ" чоловік побив і намагався згвалтувати жінку

Ольга Романец | Все новости автора
УЗ

У поїзді "Маріуполь-Київ" тричі судимий уродженець Запоріжжя побив і намагався згвалтувати жінку, яка їхала разом з сином.

Постраждала жінка Анастасія Лугова написала в Facebok, що напад стався 31 липня біля 3.00 ночі, передає Час Пік з посиланням на "Суспільне".

"В купе я була з сином. Прокинулася від ударів по голові. Невідомий пробрався до нашого купе, вдягнений був лише в труси, заблокував двері і почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Я кричала, прокинувся син. Син почав кричати і просити "Не бити маму", на що невідомий розвернувся і хотів вдарити сина. Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, або би він не бив сина. Чоловік перестав агресувати, зняв труси і почав до мене приставати", - написала вона.

За словами жінки, в цей час провідниця спала, а нападник "голий бігав по вагону".

"Ми знайшли захист у провідниці цього вагона. До Києва залишалося їхати більше трьох годин ...Начальник поїзда розпорядився, щоб невідомого охороняли і не дозволили йому бігти. Він погрожував натиснути стоп-кран, вибити вікно", - написала Лугова.

У поліції Києва повідомили, що за даними фактом розпочато два кримінальних провадження за частиною першою статті 153 (Сексуальне насильство) та частиною другою статті 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без застосування альтернативи.

Читайте також: На Луганщині під суд підуть зловмисники, які вимагали у фермера 2 млн грн

]]>]]>Читайте останні новини України та світу в своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>

Теги новостей: