28.09.2020, 20:14

Як правильно підібрати коригувальну білизну

Ольга Станішевська | Все новости автора

Якщо ви бажаєте підняти бюст, зробити тонше талію, приховати «проблемні місця», в загальному, мати ідеальну фігуру, то для цього вам потрібна правильна нижня білизна. Відмінним помічником у такому випадку стане коригувальна білизна. За допомогою такої білизни ви отримаєте миттєвий результат. Адже правильно підібрана білизна дозволить вміло приховати недоліки і підкреслити достоїнства вашої фігури. Але багато жінок, бажаючи придбати таку білизну, не знають, як підібрати свій розмір, яку саме білизну потрібно купити, чи зручно її носити. Ми постараємося вам в цьому допомогти.

Як підібрати коригувальну білизну по фігурі

Якщо ви любителька носити модні сукні з тонкої матерії, топи, то коригувальна білизна, безсумнівно, допоможе «візуально» прибрати 3-4 кг і стрункість силуету гарантована, а речі на вас будуть виглядати бездоганно. Будь-яка жінка, яка носить коригувальну білизну, відчуває себе значно впевненіше, сексуальніше і звабливіше.

Коригувальна білизна має свою ступінь корекції

  • Легкий рівень корекції. Білизну виготовляють з дихаючої щільної тканини та воно докорінно не здатне змінити форми фігури, а лише злегка допоможе згладити деякі нерівності контурів тіла.
  • Середній рівень корекції. Білизну роблять з щільної тканини, з вмістом жорстких корсетних вставок, що трохи робить стрункіший силует.
  • Сильний рівень корекції. При виготовленні білизни використовують жорсткі корсетні конструкції, тому така білизна здатна прибрати на талії кілька сантиметрів, підтягнути сідниці та живіт.

Перед покупкою потрібно визначитися, яку з зон ви плануєте підкоригувати й, відштовхуючись від цього, ви підбираєте коригувальну білизну.

  • Щоб підтягнути живіт, підняти бюст потрібно купувати спеціальний боді або пояс.
  • Надати сідницях обсягом допоможуть труси для збільшення сідниць, які приберуть все зайве й округлять попу і при цьому підтягнуть живіт.
  • Скорегувати зону галіфе вам допоможуть панталони.
  • Отримати ефект струнких ніг можна за допомогою спеціальних колготок з антицелюлітним масажним ефектом.

Пам'ятайте, що викликати потребу в придбанні коригувальної білизни має поєднання вашої фігури й вибраного наряду. Завжди купуйте білизну тільки свого розміру, адже білизна, куплене на розмір менше не тільки не здатне вирішити проблеми, а навпаки ще й створить їх. Куплене не за розміром дуже швидко прийде в непридатність і не прослужить вам довго.

теги: