01.10.2020, 17:11

Повний місяць 2 жовтня стане найпотужнішим цього року: до чого варто приготуватися

Ольга Романец | Все новости автора
полнолуние 2 октября

У п'ятницю, 2 жовтня, о 00.07 за Києвом настає повний місяць, відомий під назвою Місяць мисливця. Пройде воно під знаком Овна. У жовтні очікується відразу два повного місяця і вплив буде подвійно сильніше.

Цей місяць стане унікальним так як в ньому відбудеться відразу два повного місяця. Вплив буде подвійно сильніше, передає Час Пік.

Перший повний місяць у жовтні настане о 00: 07 2 жовтня. Місяць зійде о 18:39, а зайде о 06: 40. Ця ніч буде наповнена дуже сильною енергетикою і можна буде загадати найпотаємніші бажання. Повний місяць настане в знаку Овна, а це означає, що найлегше цей період перенесуть люди з врівноваженою психікою і ті, хто давно вже знає, чого хоче.

Що можна робити в повний місяць 2 жовтня

У період повного місяця організм особливо активно витрачає свої ресурси і відрізняється підвищеною збудливістю. Тому, щоб марно не накопичувати енергію, варто заздалегідь спланувати цей день. Можна зробити генеральне прибирання в будинку і в саду, провести інтенсивне тренування.

Що не можна робити в місяць мисливця

  • Починати нові справи.
  • Робити великі покупки.
  • Давати гроші в борг.
  • Планувати справи на тривалий період.
  • Піднімати питання про підвищення заробітної плати.

Варто уникати конфліктів: людям, які будуть відчувати занепокоєння в цей день, варто розслабитися і провести час з близькими. Важливо абстрагуватися від проблем, щоб відпустити почуття тривоги.

Будьте терпимі з близькими, не провокуйте сварок і конфліктів. Непорозуміння, що виникли в цей день, залагодити в рази складніше.

Крім того, варто бути особливо обережним за кермом. За статистикою, в цей день збільшується число аварій.

Багато хто може відчути приплив енергії і зайвої самовпевненості.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик