03.10.2020, 14:58

У Сєвєродонецьку відкрито рахунок для надання матеріальної допомоги постраждалим від пожеж

Луганская, лесные пожары

Відкрито рахунок для надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих та населенню, постраждалому в результаті масштабних пожеж в Луганській області.

Офіційна інформація розміщена на сайті військово-цивільної адміністрації м. Сєвєродонецьк, повідомляє Час Пік.

"Для надання матеріальної допомоги родичам загиблих та населенню, що постраждало в наслідку надзвичайної ситуації (пожежі) відкрито рахунок у рамках підписаного меморандуму про співпрацю  між Військово-цивільна адміністрація міста Сєвєродонецьк Луганської області та громадською організацією "Сєвєродонецька агенція розвитку громади" в межах програми захисту населення і території м.Сєвєродонецька від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру", - йдеться в повідомленні прес-служби ВЦА м. Сєвєродонецька.

Як повідомили у ВЦА, ГО "Сєвєродонецька агенція розвитку громади" бере на себе обов’язки приймати на свій поточний рахунок грошові кошти, які надійшли безоплатно або у вигляді безповоротної фінансової допомоги чи добровільних пожертвувань для надання матеріальної допомоги родичам загиблих та населенню, що постраждало в наслідку надзвичайної ситуації (пожежі).

Реквізити

Открыт счет для оказания материальной помощи погорельцам

Військово-цивільна адміністрація м.Сєвєродонецьк бере на себе відповідальність за організацію обліку, збирання підтверджуючих документів від осіб, які  постраждали під час надзвичайної ситуації (пожежі), для отримання матеріальної допомоги. Затверджує перелік осіб, які потребують грошової допомоги.

Пакет необхідних документів передає на розгляд правління ГО "Северодонецкое агентство развития громады".

Открыт счет для оказания материальной помощи погорельцам

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик