09.10.2020, 16:43

Мешканців Лисичанська запрошують на урочисте відкриття пам'ятника добровольцям АТО

Марина Началова | Все новости автора
лисичанск

У День захисника України 14 жовтня у Лисичанську відбудеться урочисте відкриття пам’ятника добровольцям антитерористичної операції.

Військово-цивільна адміністрація Лисичанська запрошує мешканців міста взяти участь у заході, передає Час Пік з посиланням на сайт ВЦА.

Урочисте відкритті пам’ятника добровольцям антитерористичної операції відбудеться 14 жовтня о 14.00 з нагоди Дня захисника України на перехресті вулиць Жовтнева та Красна міста Лисичанськ (район Лисичанського міського ПК).

У ВЦА зауважили, що встановлення пам’ятнику стало можливим завдяки ініціативі Громадської спілки «Луганська обласна спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО» та за рахунок коштів як громадської спілки, так і благодійних внесків.

Метою встановлення пам’ятника є відображення мужності й відваги добровольців АТО, патріотичне виховання молоді, пробудження національної свідомості через увіковічення пам’яті загиблих захисників та шани найдостойніших.

Як вже повідомлялося, пам'ятник буде встановлений на місці демонтованого бюсту Ворошилова.

Також до Дня захисника України у Лисичанську заплановані такі заходи:

  • 10 жовтня у міському краєзнавчому музеї працюватиме виставка малюнків учнів шкіл естетичного виховання «Бажаємо миру в Україні».
  • 10 жовтня о 13.30 в ПК «Діамант» розпочнеться година спілкування «Ми нащадки козаків».
  • 11 жовтня об 11.00 бібліотека для дітей № 1 запрошує відвідати майстер-клас «Дарунок захиснику України».
  • 12 жовтня о 13.00 в бібліотеці — філії для дітей № 7 проходитиме патріотично-розважальна гра «У чому твоя сила, козаче?».
  • З 12 по 15 жовтня о 17.00 ПК «Діамант» запрошує на перегляд фільму про козаків в рамках тижня історично-патріотичного кіно.
  • 13 жовтня о 12.30 у ПК «Діамант» проходитиме квеструм для хлопчиків «Козацька булава».

Читайте ще:

"Лисичанськводоканал" пропонує нові послуги: оприлюднені розцінки

У Лисичанську офіційно вступили в силу нові тарифи на опалення

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик