04.12.2020, 11:36

Під Верховною Радою мітингують ФОПи: відбулися сутички з поліцією

Марина Началова | Все новости автора
митинг

Під Верховною Радою сьогодні, 4 грудня, проходить протестна акція підприємців "Налоговий майдан".

Рух по вулиці Грушевського в урядовому кварталі Києва зранку було перекрито, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Зокрема, підприємці вимагають не вводити карантинні обмеження для малого бізнесу, а також прийняти законопроекти №3853-1(2) и №3993, направлені на захист спрощеної системи оподаткування.

Столична поліція взяла під посилену охорону центр Києва заради забезпечення публічної безпеки та правопорядку під час проведення мітингу.

У поліції заявили, що мітингарі обмежують доступ народним депутатам України до території ВРУ та блокують рух транспорту.

"Під час проведення превентивної роботи з учасниками заходів, окремі з них агресивно себе поводять та не реагують на законні вимоги правоохоронців. Для відновлення правопорядку правоохоронці вимушені створювати живі коридори та відтісняти громадян для безперешкодного проходу та проїзду автотранспорту. Відтак, періодично між протестувальниками та правоохоронцями виникають словесні перепалки та короткотривалі штовханини", - повідомив відділ комунікації поліції Києва.

На двох активних учасників сутичок поліцейські на місці склали адміністративні матеріали за порушення ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, Верховна Рада відтермінувала введення касових апаратів для ФОП на рік.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: