19.01.2021, 13:04

В Україні закінчується реєстрація на пробне ЗНО

Ольга Романец | Все новости автора
ЗНО

У вівторок, 19 січня, добігає кінця період реєстрації осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, передає Час Пік.

Встигнути зареєструватися можна на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти: заповнити електронну реєстраційну форму, зайти в особистий кабінет учасника пробного ЗНО за логіном і паролем, отриманими при реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу з проведення пробного ЗНО в зазначені терміни.

Кожен зареєстрований може самостійно перевірити в кабінеті учасника пробного ЗНО факт надходження коштів (не раніше ніж через сім календарних днів з моменту оплати).

Учасник може зареєструватися тільки на одне пробне тестування ЗНО, яке відбудеться 10 квітня, але з 10-14 квітня матиме можливість отримати зошити в онлайн режимі з будь-яких предметів, вирішити завдання, і через онлайн систему внести свої відповіді і отримати результат.

Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року триватиме з 1 лютого до 5 березня включно.

Читайте також: Немає стажу - немає пенсії: як будуть розраховувати пенсійні виплати в 2021 році

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: