24.01.2021, 08:01

Окупанти 9 разів відкривали вогонь по бійцях ЗСУ, - штаб

Ольга Романец | Все новости автора
ООС

За минулу добу, 23 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Південне, незаконні збройні формування вели вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру, станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

Неподалік населеного пункту Гнутове, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", ворог відкривав вогонь у бік українських позицій, використовуючи ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет і стрілецьку зброю.

Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, окупаційні війська вели вогонь з підствольного гранатомета та стрілецької зброї. А в передмісті Авдіївки противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Біля Опитного незаконні збройні формування застосовували ручний протитанковий гранатомет.

Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Бойових втрат серед українських захисників немає.

З початку поточної доби, 24 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик