18.01.2023, 17:41

Лисичанська окупаційна влада вимагає від підприємців терміново надати дані про свої підприємства

Марина Началова | Все новости автора
Лисичанськ

Окупаційна влада Лисичанська вимагає від підприємців міста негайно надати інформацію про свої підприємства. 

Ця інформація з'явилась в Телеграм-каналі Лисичанської окупаційної адміністрації, передає Час Пік.

Лисичанськ, понівечений війною, досі залишається переважно без світла та водопостачання. Зв'язок майже відсутній, інтернет - як забута мрія. Проте місцевій "владі" не до цього. Їх цікавлять підприємці та майно, яким вони володіють.

За інформацією з окупаційних ресурсів, місцевим підприємцям належить терміново надати інформацію про свої підприємства. Для чого це потрібно, та ще й терміново?

Згадаймо про так званий "маневрений фонд", який формує "влада" за рахунок квартир людей, які не можуть особисто засвідчити своє ставлення до цього. Без згоди власників окупанти вилучають помешкання і чи повернуть їх назад - невідомо.

Тепер, вірогідно, те ж саме чекає на майно підприємців, що відсутні в місті. Очевидно всі найцінніші комерційні об'єкти вже оглянуто, нових "тимчасових власників" обрано, залишилось тільки "не дочекатись" тих, хто ними володіє по праву, і можна користуватись. 

Таким чином "нова влада" збирається або примусити бізнесменів повернутись в місто, або привласнити чуже майно без згоди, як це відбувалось з квартирами.

Час Пік пильнує за ситуацією в місті та буде оприлюднювати всі факти незаконних дій окупантів. 

  

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик