23.08.2023, 19:43

У мережі повідомляють про потужний "приліт" у Рубіжному: що відомо

прилет

Ймовірно, увечері 23 серпня у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області був сильний "приліт". У місті щось горить.

Про це ]]>повідомляє]]> Telegram-канал "Трикутник" з посиланням на власні джерела, передає Час Пік.

За даними Telegram-каналу, "приліт" стався приблизно о 17:50. У місті почалося загоряння, багато диму. Район, куди міг поцілити снаряд, не уточнюється, як і наявність постраждалих. Зазначається, що місце мав ракетний удар.

а

Варто зазначити, що підтвердити або спростувати інформацію з соцмереж на даний момент неможливо. Окупаційна "влада" Рубіжного про "приліт" замовчує. Офіційної інформації від українських військових поки що не надходило. Час Пік продовжує стежити за ситуацією у регіоні.

Як повідомлялося раніше, жителі Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та інших населених пунктів Луганської області, які втратили роботу, можуть отримати допомогу у працевлаштуванні. Як і де знайти свою вакансію - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Так званий "голова" Рубіжного повідомляє про "збільшення населення та складно напружену обстановку в місті"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик