03.11.2023, 14:13

У Дніпрі проводили в останній путь бійця прикордонного загону з Луганщини

В Днепре проводили в последний путь бойца пограничного отряда с Луганщины

На Алеї Слави у Дніпрі попрощалися із загиблим головним сержантом Віталієм Жуком, бійцем 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса. Йому назавжди 29.

У Дніпрі 2 листопада попрощалися із загиблим прикордонником із Луганщини Віталієм Жуком. Про це ]]>повідомляється ]]>на сторінках 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса та Луганської ОВА у Facebook, передає Час Пік.

Побратими повідомили, що Віталій Жук був кулеметником. Він потрапив під артилерійський обстріл 23 травня 2022 р. у Лимані під час зміни позицій.

"Кілька тижнів тому, за результатами експертизи, вдалося підтвердити, що тіло належить нашому військовослужбовцю.

Вічна пам'ять всім, хто віддав своє життя за Перемогу", - йдеться у повідомленні.

Співчуття рідним та близьким висловив заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Чередніченко.

"Смерть Віталія – це не тільки біль рідних та близьких, це біль усієї країни. Важко знайти слова втіхи, коли перестає битися серце Героя. На жаль, Луганщина щодня втрачає своїх синів у війні, розв’язаній божевільним тираном", - сказав Чередніченко.

В Днепре проводили в последний путь бойца пограничного отряда с Луганщины В Днепре проводили в последний путь бойца пограничного отряда с Луганщины В Днепре проводили в последний путь бойца пограничного отряда с Луганщины

Нагадаємо, наприкінці жовтня орден "За мужність" ІІІ ступеня вручили родині загиблого 20-річного воїна з Луганщини, який загинув у Бахмуті. А жителі Лисичанської громади проводили в останній путь воїна-земляка - військовослужбовця 53-ї ОМБр.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик