14.01.2024, 11:24

На ТОТ Луганської області окупанти дозволили продавати "місцеві напої" без ліцензії

Оксана Мовчан | Все новости автора
вапро

На тимчасово окупованій території Луганської області продавати спиртні напої, які вироблені на території псевдореспубліки, можна без ліцензії.

Про це повідомляє очільник Луганської ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

"У так званій "ЛНР" до 1 квітня, тобто до завершення підрахунку голосів на виборах президента РФ, дозволили обіг пива, пивних напоїв, сидру, пуаре, медовухи в полімерній споживацькій тарі обсягом більше 1500 мл, що вироблені на території "ЛНР" до 1 січня 2024 року", - йдеться у повідомленні.

Якщо простіше – на окупованій території триватиме продаж спиртних напоїв, виробники яких не отримали ліцензії, які необхідно було оформити під час інтеграції в законодавство РФ.

Нагадаємо, що далеко не кожна особа, що залишилася в Сєвєродонецьку, може претендувати на встановлення стаціонарного телефону. Бо телефонні апарати в окупантів відсутні. Є значні обмеження – за кордон телефонувати не можна, тільки на номери так званих республік. 

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

"Ілюзія життя": У мережі розповіли про ситуацію в окупованому Рубіжному

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик