01.04.2024, 11:34

"Бавовна" у Первомайську: окупанти повідомили про наслідки "прильотів" по місту

"Бавовна" в Первомайске

Окупанти звинуватили ЗСУ в обстрілі міста Первомайськ у Луганській області, яке знаходиться в тилу ворога. За попередніми даними, жертв немає. Інформація щодо пошкоджень та руйнування уточнюється.

Вранці 1 квітня в окупованому Первомайську на Луганщині пролунали вибухи. Окупанти звинуватили ЗСУ в обстрілі міста, повідомляє Час Пік.

Як повідомив т.зв. "голова міського округу" Сергій Колягін, за попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Пізніше він додав, що внаслідок обстрілу Первомайська отримали пошкодження два житлові будинки, газопровід та опора лінії електропередачі (ЛЕП).

"Продовжуємо уточнювати інформацію щодо ранкового обстрілу території міста Первомайська.

За попередніми даними, внаслідок обстрілу на одній з вулиць міста було пошкоджено ворота, огорожу, скління та покрівлю двох домоволодінь на кілька господарів, газопровід низького тиску діаметром 108 мм та опору лінії електропередачі", - ]]>написав ]]>Колягін у Telegram.

Традиційно окупанти звинувачують ЗСУ в обстрілах мирних жителів, незважаючи на те, що удари завдаються по базам російських військових. Вся інформація про "прильоти" по місцям розташування російських вояк ретельно "підчищається". Однак пізніше повідомлення від місцевих жителів та кадри з "місця події" все одно просочуються до мережі. Чекаємо...

Читайте також: "Десять років по тому": Як змінився Луганськ за 10 років існування в "руському мирі"

обстрел Первомайска 

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик