15.08.2024, 20:01

Велоспортсменки з Луганської області вибороли медалі на чемпіонаті України

гонка

Велоспортсменки з Луганської області вибороли низку медалей на чемпіонаті України на відкритому треку, який проходив у Києві.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"З 8 по 13 серпня у Києві пройшов чемпіонат України на відкритому треку серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат з велосипедного спорту. Декілька нагород першості вибороли спортсменки Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності", - йдеться у повідомленні.

Вікторія Ярошенко стала другою в індивідуальній гонці з переслідуванням на 3 км. Вікторія Ярошенко, Катерина Величко, Тетяна Хорь фінішували третіми у командному спринті. У командних перегонах переслідування на 4 км перемогли Катерина Величко та Вікторія Ярошенко разом із партнерами з Львівської, Харківської та Донецької областей.

Третє місце в активі Катерини Величко у перегонах з вибуттям. У гонці "Медіфсон" у 70 кіл із 10 проміжними фінішами Вікторія Ярошенко з Катериною Величко показали третій результат.

У дисципліні "Омніум", що включає спринт, скретч, індивідуальну гонку переслідування, гонку за очками та гіті, бронзу виборола Вікторія Ярошенко.

Читайте також: Відмова від уцілілого житла в окупації чи відмова від компенсації? Перед яким вибором можуть поставити переселенців та на що готові погодитися ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: