20.09.2024, 15:42

Який результат показали випускники Луганщини за результатами НМТ-2024: рейтинг регіонів

нмт-2024

За результатами здачі Національного мультимедійного тесту-2024 Луганщина посіла 4-е місце, за відсотковим показником вища лише Львівщина.

Про це ]]>повідомила]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

Для складання рейтингу були використані результати НМТ (українська мова, математика, історія України, предмет на вибір), отримані випускниками шкіл у 2024 році. Цього року НМТ складали випускники 55 шкіл області. До рейтингу увійшли результати 681 учня, які долучилися до 2488 тестувань.

95% учнів Луганщини успішно склали всі тестування. Вище цього відсотка лише школи Львівщини - 96%. За додатковими показниками Луганську область випередили лише Київська та Волинська.

"Два з половиною роки навчальні заклади Луганщини вимушені займатися дистанційно. Школи, крім військового ліцею, не мають власних приміщень. Будівлі перебувають в окупації, багато зруйновані росіянами. Діти займаються, використовуючи розроблені вчителями дистанційні програми. Тим не менше, ми маємо дуже високі показники. Дистанційна освіта може бути ефективною", - зазначили у ЛОВА.

Читайте також: Від грошей доведеться відмовитися: ВПО з Лисичанська, Сєверодонецька, Рубіжного можуть отримати новий вид допомоги, але з умовою

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: